Investește inteligent: Apartamente noi în Constanța direct de la dezvoltator

Constanţa este o zonă în care piaţa imobiliară s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Dincolo de toate construcţiile apărute pe litoral, în Constanţa au început să fie tot mai multe apartamente noi de vânzare, în complex rezidenţial finalizat şi cu finisaje excelente, cu dotări moderne şi o amplasare excelentă. Dacă nu eşti încântat de ratele la banca sau de cumpărarea cu bani cash pe loc poţi apela oricând la achiziţia de apartamente noi Constanţa direct de la dezvoltator.

Este o investiţie inteligentă şi foarte avantajoasă pentru proprietari, ratele la dezvoltatori oferă flexibilitate şi negocierea este uşoară, față în faţă cu dezvoltatorul, deci ratele pot fi şi mai mici ca la bancă, fără dobânzi foarte mari, mărite peste noapte.

Avantajele achiziţiei de apartamente noi în Constanţa de la dezvoltatori, în rate

Cumpărarea de apartamente noi Constanţa direct de la dezvoltator nu este pentru toată lumea. Finanţarea este pentru cei care nu pot lua credite, pentru cei reticenţi în privinţa unui credit la bancă pe termen foarte lung pentru sume mari, dar şi pentru tineri care nu mai vor să stea în chirie şi vor să facă pasul cel mare spre propria locuinţă, pe care să o şi închirieze eventual când nu locuiesc în ea o perioadă.

De asemenea, discutăm despre cei care nu îşi permit să dea avans foarte mare de la început sau despre cei care nu au banii cash necesari nici pentru rate la bancă, nici pentru cumpărare cu banii jos.

Ca şi în cazul băncilor, ratele la dezvoltatori sunt lunare, dar termenele le stabileşte dezvoltatorul, în funcţie de cât de repede vrea să vândă şi de cât este dispus să aştepte. Nu ai reguli multe şi complicate ca la bancă, dezvoltatorul stabileşte în ce condiţii va vinde şi ce trebuie să faci ca să ai apartamentele noi în Constanţa.

Se stabileşte de la început direct cu dezvoltatorul în cât timp se vor achita ratele, când se plătesc, dacă este nevoie şi de avans, nu trebuie să dai explicaţii dezvoltatorilor şi nici ei nu au dreptul să îţi ceară explicaţii şi documente multe ca în cazul băncilor.

Dobânda este zero, nu creşte deloc ca la bancă, pot să mai fie costuri adiţionale, însă dacă citeşti cu atenţie contractele nu vei avea probleme. Nu mai aştepţi aprobarea cu săptămânile, nu plăteşti nici asigurare, valoarea finală a sumelor plătite este mai mică decât în cazul băncilor şi creditelor pe termen lung cu dobânzi.

Contractele se vor derula pe o perioadă mai scurtă, avansul poate fi mai mare dacă doreşte clientul, ratele se pot plăti şi mai repede, se pot mări cât doreşte clientul. Proprietatea devine a ta doar când ai achitat şi ultima rată şi ai toată suma plătită la dezvoltator.

Avantajele specifice oferite de apartamentele noi cumpărate în Constanţa

Pe lângă avantajele cumpărării de proprietăţi direct de la dezvoltator se adaugă şi avantaje specifice apartamentelor noi din Constanţa. Ai o privelişte excelentă, mai toate apartamentele noi îţi oferă vedere la mare sau în zone cu mult aer curat şi verdeaţă, te bucuri şi de aerul de mare pe care nu îl găseşti decât în zona litoralului şi în Constanţa.

Discutăm şi despre apartamente noi la care s-au folosit doar materiale de cea mai bună calitate, constructorii din Constanţa ştiu foarte bine ce anume să folosească şi cum să construiască apartamentele în aşa fel încât rezistenţa lor să fie cât mai mare pe termen lung.

Finisajele la interior şi exterior, anveloparea şi compartimentarea în concordanţă cu cele mai înalte standarde de calitate şi cu reglementările în vigoare vor garanta cele mai bune apartamente noi de vânzare în Constanţa, cu rate direct la dezvoltator.

Investiţia iniţială în apartamente noi Constanţa direct de la dezvoltator se va amortiza rapid, preţurile şi valoarea apartamentelor noi din zonă sunt într-o continuă creştere, astfel că vei avea venituri constante dacă le închiriezi şi la vânzare vei putea să iei un preţ mult mai bun pe ele, asta peste câţiva ani.

Te bucuri şi de chirii mai mari, pentru că astfel de apartamente sunt foarte căutate mai ales vara, dar şi în celelalte sezoane, de mai mulţi clienţi care te caută şi care vor să îţi închirieze apartamentele, dacă alegi varianta asta.

Dacă stai în apartamentele noi în Constanţa cumpărate, locuieşti efectiv în ele, vei avea tot ce îţi trebuie pe lângă tine, aer curat, parcuri şi zone cu verdeaţă, marea este aproape, te relaxezi şi ai şi liniştea dorită pentru că multe apartamente noi sunt în complex rezidenţial care se află departe de agitaţia oraşului şi de traficul infernal.

Apartamentele noi în Constanţa rămân cea mai bună variantă indiferent că vrei să locuieşti în ele sau să le închiriezi în sezonul estival sau în afara să. Investiţia inteligenţă are toate şansele să fie cea mai bună alegere pe care ai făcut-o în ultima perioadă şi să îţi aducă şi veniturile la care sperai de multă vreme, când te hotărăşti să le şi închiriezi la un moment dat, pe o perioadă limitată de timp.

Comments (No)

Leave a Reply