Ghidul cazărilor în Mamaia: Apartamente pentru fiecare gust și buget

Mamaia este o zonă excelentă pentru vacanţă şi relaxare şi o staţiune care nu mai are nevoie de nicio prezentare. În afară de hoteluri pentru toate buzunarele şi pentru toate tipurile de turişti în Mamaia găsim oricând şi apartamente Mamaia Nord cazare pentru fiecare gust şi buget.

Cazarea în Mamaia devine astfel mult mai simplă pentru turişti, opţiunile de cazare sunt foarte multe, aşa că şansele să ai un concediu perfect sunt foarte mari dacă alegi Mamaia şi apartamentele spaţioase de acolo.

Avantajele apartamentor din Mamaia folosite pentru cazare

Alegerea unui apartament pentru cazare în Mamaia vine la pachet cu o mulţime de beneficii pentru turişti. Ai mai mult spaţiu şi mai mult confort într-un apartament, poţi merge cu prietenii şi familia în vacanţă şi te cazezi în apartamentele de pe litoral, din Mamaia. Zonele separate pentru dormit, gătit, bucătăriile complet utilate şi mobilate, zonele de relaxare de pe terase, balcoane vor fi perfecte pentru un sejur de vis pe litoralul românesc.

Pentru cei care nu vor să depindă mereu de restaurante, aceste apartamente Mamaia Nord cazare au şi bucătarii proprii unde se poate găti orice. Economiseşti timp şi bani, nu mai eşti nevoit să plăteşti exagerat pe mâncarea din restaurantele hotelurilor, găteşti mai sănătos şi mănânci ce îţi place, oricând vrei.

Dacă mergi cu întreaga familie sau cu un grup de prieteni raportul calitate-preţ este mai bun, costul per noapte pentru fiecare persoană scade faţă de costurile de la hotel, ai şi acces la facilităţi suplimentare.

Îţi organizezi fiecare zi aşa cum vrei, nu depinzi de programul hotelurilor, de mese, de ore la care trebuie să fii în cameră. Te trezeşti şi te culci când doreşti, găteşti când vrei, ai spaţiu personalizat în funcţie de gusturile tale. În apartamentele din Mamaia ai mai multă intimitate decât într-un hotel, nu ai personal hotelier, alţi turişti care să te deranjeze.

Cazarea în Mamaia, la apartamente, înseamnă şi o diversitate în privinţa zonelor de cazare, de la cele centrale la cele aflate foarte aproape de mare şi de principalele atracţii, de plajă, sau în zone liniştite.

Facilităţile adiţionale, piscine private, terase cu vedere la mare, parcare supravegheată privată, Wi-Fi de mare viteză gratuit vor fi disponibile la apartamentele din Mamaia şi te vei bucura de ele cât timp vei sta acolo în vacanţă. Când vii şi cu animale de companie nu mai eşti nevoit să te stresezi pentru că nu găseşti un hotel care să te accepte cu prietenul necuvântător, în apartamente Mamaia Nord cazare poţi veni şi cu ele fără probleme.

Cele mai căutate apartamente din Mamaia pentru cazare, pentru fiecare gust şi buget

În apartamentele de pe litoral, din Mamaia, găseşti mereu o atmosferă relaxată, ca acasă, familială, te simţi bine în vacanţă şi reuşeşti să ai şi tu vacanţă mai ales dacă vii şi cu micuţii sau dacă călătoreşti de obicei pe perioade foarte lungi, ai întâlniri de afaceri mai mereu.

Ce tipuri de apartamente Mamaia Nord cazare vei găsi?

  • Apartamente de lux

Sunt în zone centrale, au acces la plajă, la toate atracţiile importante din Mamaia. Au preţuri mari, este adevărat, dacă confortul este sporit şi finisajele interioare sunt excelente, ai toate dotările necesare ca să te simţi că într-un hotel de lux.

În Mamaia Nord-Năvodari ai apartamente moderne, care pot avea şi piscină privată, facilităţi de ultima generaţie, preţurile sunt însă mari, de 100-300 euro pe noapte de cazare. Zona Cazino este căutată pentru apartamentele de lux, te afli aproape de restaurante şi cluburi de top, preţurile pe noapte sunt de 150-400 de euro în funcţie de dotări şi mărimea apartamentelor de lux.

  • Apartamente destinate familiilor, grupurilor mai mari

Ai şi apartamente pentru grupuri sau familie, cu preţuri bune cuprinse între 70-150 de euro dacă este vorba de zona Mamaia Sat, o zonă liniştită unde te poţi relaxa fără probleme. Apartamentele sunt suficient de spaţioase, pot avea mai multe dormitoare şi facilităţi pentru copii. Să nu uităm de zona Perla, foarte aproape de parcurile de distracţii sau de zona de promenadă, cu preţuri cuprinse între 80 şi 180 de euro pe noapte.

  • Apartamente pentru turiştii care au buget redus

În Mamaia Sud poţi să găseşti apartamente Mamaia Nord cazare pe litoral, la preţuri de 30-60 euro pe noapte. Este ceva mai departe de centrul staţiunii, dar dacă vrei confort şi mai multă linişte aceste apartamente vor fi alegerea ideală.

Apartamentele cu vedere la mare şi cele care acceptă şi animale de companie, la mare căutare în Mamaia

Apartamente unde poţi veni şi cu animale de companie. Dacă nu vrei să laşi acasă pisicuţa sau câinele poţi căuta în Mamaia şi apartamente care acceptă animăluţe de companie. În Mamaia Nord ai multe variante de apartamente pet-friendly, cu multe facilităţi dedicate iubitorilor de animale şi cu spaţii verzi suficient de multe.

Preţurile pentru apartamentele pet-friendly sunt bune, între 60 şi 150 de euro pe noapte. Mai sunt sin apartamente moderne aproape de plajă, de parcurile pentru câini în Mamaia, cu preţuri cuprinse între 60 şi 150 de euro pe noapte.

Apartamente cu vedere la mare. Sunt şi cele mai căutate de pe litoral şi din Mamaia. Zona La Butoaie oferă o privelişte impresionantă la Marea Neagră, ai balcoane şi terase suficient de mari ca să te poţi relaxa şi bucura de cele mai frumoase apusuri şi răsărituri.

Preţurile nu sunt foarte mari, sunt cuprinse între 90 şi 200 de euro pe noapte. Zona Tomis te aşteaptă cu vedere panoramică din apartamente şi cu acces rapid la plajă, preţurile pentru apartamente Mamaia Nord cazare sunt de 120-250 de euro pe noapte acolo.

Comments (No)

Leave a Reply